У 9 областях України посилили заходи безпеки

10:20, 22 июля 2020
Національна поліція посилила заходи безпеки в деяких регіонах України: встановлено блокпости, патрулюються вулиці, вокзали.
У 9 областях України посилили заходи безпеки
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Заходи безпеки будуть посилені на територіях Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей. Таке рішенні ухвалила Національна поліція України. Про це йдеться на сторінці відомства Нацполіції.

Заходи здійснюються з метою своєчасного реагування на криміногенну ситуацію, недопущення дестабілізації оперативної обстановки, а також для виконання завдань із запобігання терористичним проявам.

«У центральних частинах обласних центрів та в громадських місцях, де може перебувати значна кількість людей, забезпечено несення служби поліцейськими нарядами та нацгвардійцями. Правоохоронці патрулюють вулиці населених пунктів, територію автостанцій і залізничних вокзалів. На в'їздах та виїздах з обласних центрів виставлено мобільні пости», – йдеться у повідомленні.

Крім того, поліцейські здійснюють такі превентивні заходи: перевірка документів у підозрілих осіб та проведення поверхневого огляду, перевірка з метою виявлення вибухових пристроїв тих транспортних засобів, які за зовнішніми ознаками не використовуються власниками тривалий час, особливу увагу звертають на підозрілі речі та предмети (пакети, сумки, коробки, ящики), до яких можуть бути поміщені вибухонебезпечні матеріали та вибухові пристрої, забезпечують безпеку дорожнього руху на автошляхах.

Нагадуємо, у Києві підірвали банкомат.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про розслідування корупційної схеми будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва