Масштабна розтрата зерна: підозрюваному депутату обрали запобіжний захід

17:42, 24 июля 2020
Підозрюваний розтратив близько 11 тис. тонн зерна кукурудзи вартістю понад 51 млн. грн.
Масштабна розтрата зерна: підозрюваному депутату обрали запобіжний захід
Фото: ОГП
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Підозрюваному у розтраті зерна депутату міськради на Кіровоградщині обрано запобіжний захід у вигляді арешту або 51,5 млн. грн.. застави. Про це повідомляє прес-центр Офісу Генпрокурора. 

«За принципової позиції прокурорів Офісу Генерального прокурора Печерським районним судом м. Києва депутату Долинської міської ради Кіровоградської області, якого підозрюють у привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем (ч. 5 ст. 191 КК України), обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у розмірі 51 581 166 грн.», — сказано у повідомленні.

За даними слідства, депутат, будучи директором та учасником ТОВ «Долинський комбікормовий завод», шляхом зловживання своїм службовим становищем, розтратив близько 11 тис тонн зерна кукурудзи вартістю понад 51 млн. грн., яка була передана цьому товариству на відповідальне зберігання.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, що у Києві правоохоронці затримали колишнього ліквідатора «Київського радіозаводу», який розпродав майно підприємства за заниженою ціною та привласнив майже 3 мільйони.  

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва