Бізнес з неповнолітніми: у Вінниці викрили злочинне угрупування

04:00, 1 августа 2020
Фігурантам загрожує позбавлення волі від п'яти до десяти років з або без конфіскації майна.
Бізнес з неповнолітніми: у Вінниці викрили злочинне угрупування
ГУ Нацполіції у Вінницькій області
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Вінниччині викрито злочинне угруповання, члени якого організували в обласному центрі бізнес з надання платних сексуальних послуг, куди втягували в тому й неповнолітніх. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

«Учасники угруповання розподілили між собою ролі, а саме чоловіки знаходили приміщення для надання послуг інтимного характеру, забезпечували охорону в разі виникнення конфліктних ситуацій з клієнтами, а третя співучасниця вербувала жінок для заняття проституцією. Жінок підшукували з-поміж тих, хто опинився в складних життєвих обставинах – мав скрутне матеріальне становище та відсутність моральних перепон. Пособниця розміщувала відповідну рекламу специфічних послуг в мережі Інтернет. У результаті серії оперативних і слідчих дій співробітники поліції задокументували протиправну діяльність сутенерів. У фігурантів проведені обшуки. Правоохоронці вилучили докази незаконного секс-бізнесу: візитівки, мобільні телефони, гроші, отримані злочинним шляхом та зброю», – розповів начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко.

Угруповання викрили працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, та детективи слідчого управління поліції вінницької області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури. Зловмисників було затримано за силової підтримки спецпідрозділу КОРД.

В ході розслідування з’ясовується причетність інших осіб до діяльності злочинної групи.

Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмисникам підозри (ч. 3 ст. 303 КК України). Фігурантам загрожує позбавлення волі від п'яти до десяти років з або без конфіскації майна.

До слова, у Києві 50-річний чоловік розбещував школярок.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала як одеські копи «кришували» будинок розпусти.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва