Зеновій Холоднюк прокоментував питання обвинувачень, пред’явлених йому НАБУ

13:11, 6 августа 2020
«Я не можу нікому заборонити згадувати моє ім’я в приватних розмовах, так само як і не можу відповідати за зміст цих розмов», — заявив Зеновій Холоднюк.
Зеновій Холоднюк прокоментував питання обвинувачень, пред’явлених йому НАБУ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк, коментуючи виданню «Kyiv Post» питання обвинувачень, пред’явлених йому НАБУ, заявив, що він не може нікому заборонити згадувати його ім’я в приватних розмовах. Про це повідомляє офіційний сайт ДСА.

«Я не можу нікому заборонити згадувати моє ім’я в приватних розмовах, так само як і не можу відповідати за зміст цих розмов, - наголосив Зеновій Холоднюк. - Також нагадую, що члени Вищої кваліфікаційної комісії суддів обираються на публічному конкурсі. Переможця конкурсу визначає конкурсна комісія».

Крім цього, Голова Державної судової адміністрації України додав, що «переможець конкурсу також проходить спеціальну перевірку. І лише після перемоги на конкурсі і проходження перевірки голова ДСА підписує наказ про призначення переможця членом ВККС».

Стосовно голови Окружного адміністративного суду Києва Зеновій Холоднюк також дав пояснення: «З Павлом Вовком я знайомий, але жодного разу не спілкувався на предмет проведення публічного конкурсу на посади членів ВККС».

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Зеновій Холоднюк спростував інформацію щодо оголошення йому підозри.

Крім того, Зеновію Холоднюку обрали запобіжний захід.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду