На Шулявському мосту закінчено черговий етап робіт

06:45, 26 августа 2020
Працівники закінчили роботи з укладання верхнього шару асфальту і нанесення дорожньої розмітки.
На Шулявському мосту закінчено черговий етап робіт
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Шулявському мосту закінчили роботи з укладання верхнього шару асфальту і нанесення дорожньої розмітки. Термін експлуатації дорожнього покриття Шулявського моста становить десять років, що є найбільш довгостроковою гарантією на дорожнє покриття на об'єктах такого типу в столиці. Про це повідомила пресслужба ТОВ «Сучасна транспортна інфраструктура».

За словами фахівців компанії, для влаштування дорожнього одягу моста використані передові технології, які пройшли випробування на масштабних об'єктах в різних країнах.

«Гідроізоляційна система, яку застосували на Шулявському мосту, вважається однією з найбільш передових у світі гідроізоляційних систем для полотна моста. Основними перевагами даної гідроізоляційної системи є можливість її нанесення від -20°С до +35°С, повна готовність до експлуатації через 2 години після нанесення і здатність перекривати тріщини – еластичність мембрани більше 300%, що значно збільшить термін служби Шулявського моста як однієї з основних дорожніх артерій столиці», – йдеться в повідомленні.

Крім того, при укладанні асфальту вперше в Києві був застосований перевантажувач асфальтобетонної суміші Shuttle Buggy® Roadtec. У світовій практиці ця техніка є невід'ємною частиною дорожнього будівництва. Самохідні перевантажувачі Roadtec оснащені унікальною системою, що дозволяє усунути температурну і фракційну сегрегацію суміші. А завдяки поділу процесу розвантаження самоскиду і роботи укладальника досягається безперервний процес укладання асфальту. Все це в комплексі дозволяє поліпшити довговічність покриття в кілька разів.

Також був використаний високоякісний полімер – модифікований бітум, здатний в рази покращувати фізико-механічні властивості асфальтобетону – перешкоджати утворенню колій, тріщин та інших наслідків негативного впливу температурних коливань та інтенсивного транспортного руху.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про терміни будівництва метро на Троєщину.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді