Спалах коронавірусу: Чорнобильську АЕС закривають на карантин

13:14, 2 ноября 2020
Адміністрація ЧАЕС обмежить міжнародні відрядження своїх працівників за кордон та технічні візити іноземних спеціалістів на майданчик ЧАЕС.
Спалах коронавірусу: Чорнобильську АЕС закривають на карантин
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Задля уникнення розповсюдження коронавірусу адміністрація ЧАЕС ухвалила рішення перевести персонал на особливий режим роботи з 2 по 15 листопада. Про це повідомляє пресслужба ДСП ЧАЕС.

«На робочих місцях залишиться лише оперативний персонал, який забезпечує ядерну та радіаційну безпеку об'єкта, персонал, що здійснює охорону об‘єктів, та персонал, пов‘язаний з життєзабезпеченням об‘єктів ДСП ЧАЕС», - йдеться в повідомленні.

Крім того, Чорнобильська АЕС обмежує ознайомчі візити громадян усіх країн на територію станції щонайменше до 30 листопада 2020 року.

Крім візитів, адміністрація ЧАЕС обмежить міжнародні відрядження своїх працівників за кордон та технічні візити іноземних спеціалістів на майданчик ЧАЕС.

Як відомо, станом на 28 жовтня серед персоналу ЧАЕС було зафіксовано 54 випадки захворювання на коронавірус. Із них 24 — виписано з одужанням, 30 — знаходяться на амбулаторному лікуванні.

Раніше «Судово-юридична газета» наводила позицію РСУ щодо того, як суддям отримати недоплачену через карантин винагороду.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва