У Запоріжжі скасували пільговий проїзд через карантин

19:40, 4 ноября 2020
При цьому право на безоплатний проїзд зберігається за тими категоріями населення, які мають таке право відповідно до низки законів України.
У Запоріжжі скасували пільговий проїзд через карантин
Прес-служба
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Депутати Запорізької міської ради призупинили на період карантину право пільгового проїзду для пенсіонерів у зв’язку з продовженням активного розповсюдження коронавірусної інфекції у Запоріжжі та в Україні загалом. Про це інформує пресслужба Запорізької міської ради.

Таке рішення має сприяти захисту їх життя та здоров’я, обмеживши їх пересування містом без крайньої потреби, і розвантажити кількість місць у транспорті для інших пасажирів під час карантинних обмежень.

При цьому право на безоплатний проїзд зберігається за тими категоріями населення, які мають таке право відповідно до низки законів України. Зокрема «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про охорону дитинства», «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний захист», «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», «Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні».

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Рада розглянула законопроект щодо штрафів за неносіння маски у громадських місцях.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва