На Хмельниччині начальник регіональної ДСНС насмерть збив пішохода: фото

20:09, 3 декабря 2020
Слідчі ДБР розслідують обставини ДТП за участі посадовця.
На Хмельниччині начальник регіональної ДСНС насмерть збив пішохода: фото
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі ДБР розслідують обставини смертельної ДТП за участю начальника державного пожежно-рятувального поста ГУ ДСНС України у Хмельницькій області. Про це інформує пресцентр Державного бюро розслідувань.

За попередньою інформацією, 2 грудня 2020 року посадовець ДСНС близько 17:00 вчинив дорожньо-транспортну пригоду у смт Білогір’я Хмельницької області. Так, перебуваючи за кермом власного автомобіля «Fiat», він не впорався із керуванням та наїхав на 54-річного пішохода, який йшов узбіччям неосвітленої ділянки дороги.

У результаті ДТП чоловік помер на місці події. Встановлено, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння – драгер показав 2,18 проміле.

Службовця було затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі тривають першочергові слідчі дії.

Попередня кваліфікація правопорушення: порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що за хабар судитимуть слідчого ДБР

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду