20 мільйонів збитків на закупівлі житла для військових: підозрюють ексначальника ЗСУ

20:01, 23 декабря 2020
Посадовець штучно завищив граничну вартість за 1 квадратний метр житла для міста Харкова в інтересах суб’єктів господарювання, вчинивши розтрату грошових коштів в особливо великих розмірах.
20 мільйонів збитків на закупівлі житла для військових: підозрюють ексначальника ЗСУ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Правоохоронці повідомили про підозру колишньому начальнику Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних Сил України у розтраті майна в особливо великих розмірах. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора.

За даними слідства, посадовець під час проведення у 2018 році закупівлі житла на вторинному ринку для потреб Міністерства оборони України при укладенні договорів купівлі-продажу квартир штучно завищив граничну вартість за 1 квадратний метр житла для міста Харкова в інтересах суб’єктів господарювання, вчинивши розтрату грошових коштів в особливо великих розмірах. Внаслідок таких дій Міноборони завдано понад 20 млн грн матеріальної шкоди.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що повідомлено про підозру колишньому першому заступнику голови Державної служби геології та надр за фактом службової недбалості та службового підроблення, що спричинило 38 мільйонів збитків. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва