Дружину ексдепутата Миколаївської облради знайшли мертвою із кулею в голові: нові подробиці трагедії

17:50, 12 февраля 2021
Ексдепутата судитимуть за недбале зберігання зброї, що призвело до загибелі його дружини.
Дружину ексдепутата Миколаївської облради знайшли мертвою із кулею в голові: нові подробиці трагедії
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Як відомо, на Миколаївщині стався трагічний інцидент: дружина колишнього депутата облради спричинила собі поранення в голову.

Ексдепутата судитимуть за недбале зберігання зброї, що призвело до загибелі його дружини. Про це повідомляє пресслужба місцевої поліції.

Так, завершено розслідування у кримінальному провадженні. До суду скерували обвинувальний акт. Обвинуваченому загрожує обмеження волі на строк до трьох років.

Копи встановили, що чоловік загиблої грубо порушив правила зберігання зброї та бойових припасів. Вони мають зберігатися у металевих шафах, сейфах, у розрядженому стані. У чоловіка був пістолету «Форт 12 РМ» з гумовими кулями калібру 9 мм. Миколаївець залишив зброю в автомобілі.

29 червня 2020 року 33-річна дружина депутата вистрелила собі в голову. Чоловік сам зателефонував до поліції. За процедурою у подібних випадках, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (вбивство) ККУ та розпочали розслідування. Результати низки експертиз, засвідчили, що це було самогубство.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Київщині знайшли закривавлене тіло чоловіка, якого цеглиною вбив товариш під час сварки. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва