Розробили прототипи удосконалення процедури конкурсного відбору на держслужбу

18:22, 26 февраля 2021
Над прототипами працювали учасники спеціальної «майстерні».
Розробили прототипи удосконалення процедури конкурсного відбору на держслужбу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство України з питань державної служби повідомило, що триває робота «майстерні» з удосконалення конкурсної процедури.

Цього разу представники служб управління персоналом, членів конкурсних комісій із СКМУ, ряду міністерств, ЦОВВ, ОДА, а також працівники НАДС та Центру оцінювання кандидатів на зайняття посад державної служби, зібралися вже на шосту робочу зустріч, яка була доволі інтенсивною та результативною. Директор Латвійської школи державного управління Агіта Калвіна розповіла учасникам «майстерні» про головні принципи дизайну послуг, процедур і політики на державній службі у Великобританії. Також вона детально зупинилася на алгоритмі та особливостях побудови прототипу. Адже саме над побудовою прототипу нової моделі конкурсного відбору на державну службу й працює «майстерня». Головне, на чому постійно наголошувала доповідач, пам’ятати, що він має бути клієнтоцентрованим. Після засвоєння теоретичних основ, шість робочих груп працювали над розробкою прототипів інструментів для реалізації напрацьованих ідей та рішень щодо удосконалення конкурсної процедури на державній службі. Запропоновані прототипи від кожної з груп оцінювали запрошені експерти, які дали свої зауваження та пропозиції для їх удосконалення.

Нагадаємо, робота «майстерні» розпочалася з 22 січня і триватиме до 4 березня. Вже традиційно роботу у групах координують керівник Проекту EU4PAR Угіс Сікс, директор Латвійської школи державного управління Агіта Калвіна, заступник начальника Управління політики державного управління Державної Канцелярії Латвії Катрі Вінтиса.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Національне агентство України з питань державної служби розробило роз’яснення щодо процедури вивільнення державних службовців районної державної адміністрації у зв’язку з її припиненням.

Також ми писали, як організувати роботу держслужбовців за межами адмінбудівлі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Андрій Іванов
    Андрій Іванов
    суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області
  • Галина Бондаренко
    Галина Бондаренко
    суддя Голосіївського районного суду міста Києва
  • Ольга Кролевець
    Ольга Кролевець
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Сергій Стефанишин
    Сергій Стефанишин
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області