32-річний чоловік безжально побив літнього сусіда

05:00, 8 апреля 2021
У Києві сварка між чоловіками перейшла у бійку, у ході якої постраждав літній чоловік.
32-річний чоловік безжально побив літнього сусіда
Джерело фото: npu.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів, що після бійки госпіталізовано 60-річного чоловіка. На місце події прибула слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції.

Під час першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що між потерпілим та його сусідкою виникла сварка. Жінка поскаржилась на образу своїм синам. Тоді чоловіки прийшли до сусіда розібратись у конфлікті, але спілкування перейшло у бійку. Один із синів кілька разів ударив сусіда руками, а коли той втратив рівновагу та впав, то ще декілька разів вдарив його ногою по голові.

У результаті потерпілого госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою та численними гематомами. Співробітники поліції затримали 32-річного киянина та доставили до районного управління поліції.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження. Слідчі повідомили фігуранту про підозру. Наразі районний суд столиці обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Санкція статті передбачає позбавлення волі до восьми років.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у селі на Рівненщині сталася бійка між відвідувачами місцевого кафе.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді