Зеленському запропонували повернути звання Героя України Бандері та Шухевичу

11:44, 5 июля 2021
Також рекомендується забезпечити увічнення пам’яті про боротьбу Української Повстанської Армії за незалежність України та про борців за незалежність України у ХХ столітті.
Зеленському запропонували повернути звання Героя України Бандері та Шухевичу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На сайті Верховної Ради зареєстрували проект постанови №5721, відповідно до якого Володимиру Зеленському пропонують надати звання Героя України Тарасу Бульбі-Боровцю та повернути це звання Степану Бандері і Роману Шухевичу.

У пояснювальній записці сказано, що проектом постанови також передбачено рекомендації Кабінету Міністрів України щодо створення організаційного комітету, розробки, затвердження та забезпечення виконання плану заходів з відзначення на державному рівні 80-річчя створення Української Повстанської Армії.

Проект Постанови також містить рекомендації Державному комітету телебачення і радіомовлення України організувати тематичні теле- і радіопередачі та забезпечити висвітлення в засобах масової інформації заходів, що проводитимуться у зв'язку з відзначенням 80-річчя створення Української Повстанської Армії.

Органам місцевого самоврядування рекомендується забезпечити увічнення пам’яті про боротьбу Української Повстанської Армії за незалежність України та про борців за незалежність України у ХХ столітті.

Також «Судово-юридична газета» писала, що Кабмін схвалив заснування Державної премії України імені Мирослава Скорика у галузі музичного мистецтва.

Підписуйтесь на наш  Telegram-канал  і на Twitter , щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва