ОАСК відкрив провадження у справі про оскарження призначення в.о. гендиректора Центрального підприємства з поводження з радіовідходами

13:29, 8 июля 2021
Суд просять скасувати розпорядження Уряду про призначення Олександра Артимюка в.о. генерального директора ДСП «Центральне підприємство з поводження з радіоактивними відходами».
ОАСК відкрив провадження у справі про оскарження призначення в.о. гендиректора Центрального підприємства з поводження з радіовідходами
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження  у справі щодо оскарження призначення Олександра Артимюка виконувачем обов’язки генерального директора державного спеціалізованого підприємства «Центральне підприємство з поводження з радіоактивними відходами». Суд ухвалив розглядати справу за правилами загального позовного провадження. Підготовче судове засідання – 27 липня 2021 року. Про це повідомляється на сайті ОАСК. 

Нагадаємо, з відповідним позовом до суду звернувся Микола Русак. Відповідач – Кабінет Міністрів України, треті особи – Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль,  Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський та в.о. генерального директора ДСП «ЦППРВ» О. Артимюк.

Серед вимог позову – визнати протиправним та скасувати розпорядження Уряду від 21 травня 2021 року, яким було погоджено призначення О. Артимюка в.о. генерального директора ДСП «Центральне підприємство з поводження з радіоактивними відходами» та зобов’язати КМУ провести призначення на вказану посаду відповідно до норм чинного законодавства. Позивач також просить суд скасувати наказ Державного агентства з управління зоною відчуження України «Про призначення виконуючим обов’язки генерального директора ДСП «ЦППРВ».

Раніше ми писали, що в ОАСК оскаржують розширення Мін'юстом порядку автоматизованого арешту рахунків боржників.

Також в ОАСК оскаржують позбавлення ДАБІ контрольних та наглядових функцій

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва