Заволодіння 350 тис грн під час будівництва шкільного стадіону: судитимуть директора товариства

20:55, 13 июля 2021
Стосовно посадовця Конотопської районної державної адміністрації триває судовий розгляд за обвинуваченням у службовій недбалості.
Заволодіння 350 тис грн під час будівництва шкільного стадіону: судитимуть директора товариства
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Конотопською окружною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю за фактом володіння майном шляхом зловживання службовим становищем, легалізації (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом, використання завідомо підробленого документа та службового підроблення  (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 209, ч. 4 ст. 358, ч. 1 ст. 366 КК України). Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора.

За даними слідства, у грудні 2018 року між товариством та одним із підрозділів Конотопської районної державної адміністрації укладено договір підряду на будівництво на території школи футбольного поля зі штучним покриттям. У подальшому директор товариства, попри визначену договірну ціну, звернувся до посадовця з пропозицією внести зміни до проєктно-кошторисної документації, завищивши вартість будівельних робіт. Посадовець райдержадміністрації погодився, відтак вартість кошторисних норм та матеріальних ресурсів було безпідставно збільшено майже на 350 тис грн. Отримані кошти підозрюваний використав у своїй господарській діяльності.

Стосовно посадовця Конотопської районної державної адміністрації триває судовий розгляд за обвинуваченням у службовій недбалості, яка призвела до заподіяння державі матеріальної шкоди (ч. 2 ст. 367 КК України).

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Чорноморському порту прикордонники виявили нелегального мігранта з Туреччини.

Крім того, ми повідомляли про трудову міграцію: права та обов’язки мігрантів.

А також, повідомлялося про $1,8 тисяч за легалізацію іноземців: зловмисники намагалися підкупити СБУ.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді