Тарифи на електроенергію підвищуватися не будуть, — секретар РНБО Данілов

18:55, 30 июля 2021
Рада національної безпеки і оборони України схвильована через монополізацію енергетичної галузі та небезпечну тенденцію, яка спостерігається в ній сьогодні.
Тарифи  на електроенергію підвищуватися не будуть, — секретар РНБО Данілов
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, пройшло засідання Ради національної безпеки і оборони України, на якому розглянули питання щодо монополізації енергетичної галузі. Секретар РНБО Олексій Данілов розповів, яким чином в країні планують боротися з нею у разі загрози національній безпеці.

«РНБО спостерігає дуже небезпечні тенденції в енергетичній галузі. Ми бачимо монополізацію. Це пан Ахметов, Новинський, Боголюбов, Суркіси, Григоришин, Льовочкін, Коломойський і громадянин Росії Воєводін. Вони володіють газорозподільчою мережею. У разі загрози нацбезпеки ми розглядаємо введення тимчасових адміністрацій. Ми не дозволимо маніпулювати тарифами», - заявив Данілов.

Секретар РНБО також додав, що координаційний орган прийняв рішення про те, що ціни на тарифи електроенергії для вразливих верств України не можуть підійматися.

«Тариф на електроенергію для уразливих верств не може бути піднятий. Таке рішення на РНБО було прийнято», - відзначив Данілов.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що РНБО розширила санкційний список проти контрабандистів.

Також ми публікували трансляцію брифінгу РНБО за результатами виїзного засідання.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду