Кабмін схвалив концепцію розбудови гуртожитків

13:42, 26 августа 2021
Схвалено Концепцію Державної цільової соціальної програми відновлення та розбудови мережі гуртожитків на 2022-2026 роки.
Кабмін схвалив концепцію розбудови гуртожитків
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Уряд схвалив Концепцію Державної цільової соціальної програми відновлення та розбудови мережі гуртожитків на 2022-2026 роки. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду 26 серпня.

«
В Україні існує комплексна проблема забезпечення студентів якісними умовами проживання в гуртожитках. Багато хто чув про практику поселення у невеличкі кімнати по 5 і більше осіб, а дехто взагалі не може отримати місце у гуртожитку. Ситуація однозначно потребує вирішення», - наголосив очільник уряду.

У тримісячний строк Міністерство освіти спільно з органами місцевого самоврядування має подати проект програми для її подальшого затвердження та імплементації.

Раніше Верховний Суд роз’яснив, коли допускається переселення громадян з гуртожитків. Так, переселення допускається лише у випадку визнання гуртожитку таким, що перебуває в аварійному стані або у стані, непридатному для проживання.

Також Кабмін реорганізує два українські виші.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду