Стало відомо, як працюють у Києві дитячі садочки та школи

15:35, 23 сентября 2021
КМДА: наразі всі школи та садочки готові до роботи в умовах карантину й забезпечені необхідними засобами для дезінфекції.
Стало відомо, як працюють у Києві дитячі садочки та школи
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Із 23 вересня в Україні почали діяти карантинні обмеження жовтої зони. КМДА повідомляє, що наразі столичні школи та садочки працюють у звичайному режимі.

«Наразі Київ – лідер із вакцинації працівників освітньої галузі, станом на 23 вересня майже 100 відсотків закладів освіти, яких у місті понад 900, досягли показника у 80 відсотків вакцинованих. В Україні ми єдині, хто показав такі результати», - повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Також чиновник зазначає, що у певних регіонах вакцинація працівників часто ледве перетинає позначку в 50%, що змусило центральну владу дозволити працювати садочкам та молодшій школі в усій країні, навіть не виконавши вимогу з вакцинації 80% усього складу закладу.

Мондриївський зазначив, що педагогічний склад закладів освіти Києва активно вакцинувався, а за минулий тиждень підтягнулися й технічні працівники.

«Вакцинація працівників триватиме й надалі. Наразі всі школи та садочки готові до роботи в умовах карантину й забезпечені необхідними засобами для дезінфекції. Водночас заборона на відвідування батьками закладів освіти продовжує діяти», - кажуть в КМДА.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що не всі школи та дитсадки Києва готові працювати у «жовтій» зоні, – КМДА.

Додамо, що ми повідомляли, як працюватимуть кінозали, театри та клуби в умовах «жовтого» рівня карантину: деталі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей