Заміна Голови Наглядової Ради «Приватбанку»: суд відкрив провадження

12:39, 24 сентября 2021
ОАСК просять зобов’язати НБУ розглянути питання про відповідність Голови Наглядової Ради визначеним законодавством вимогам.
Заміна Голови Наглядової Ради «Приватбанку»: суд відкрив провадження
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва визнав подану позовну заяву щодо заміни Голови Наглядової Ради «Приватбанку» і додані до неї матеріали достатніми для відкриття провадження у справі. Суд ухвалив - здійснювати розгляд даної справи за правилами загального позовного провадження,  підготовче засідання призначити на  4 жовтня. Про це повідомляє пресслужба суду. 

Нагадаємо, ОАСК просять визнати протиправною бездіяльність НБУ, яка полягає у невжитті заходів реагування на інформацію, що міститься у листі позивача  про небездоганність ділової репутації Голови Наглядової Ради  «Приватбанку» Шерон Іскі. Окрім цього, суд просять зобов’язати  НБУ вжити заходів реагування, а саме: розглянути питання про відповідність Голови Наглядової Ради  визначеним законодавством вимогам, а  в разі встановлення невідповідності цим вимогам, зокрема, письмово вимагати від АТ КБ «Приватбанк» заміни Голови Наглядової Ради Шерон  Іскі.

Позивачем зазначена - Первинна профспілкова організація співробітників Акціонерного товариства комерційного банку «Приватбанк».

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ОАСК відкрив провадження у справі щодо оскарження рішення конкурсної комісії по відбору суддів КСУ за квотою Президента.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде