На Тернопільщині від COVID-19 померло немовля

03:00, 22 октября 2021
У регіоні за добу померло 5 осіб від COVID-19.
На Тернопільщині від COVID-19 померло немовля
Источник фото: galas.te.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Тернопільщині від ускладнень COVID-19 померла 3-місячна дитина, – повідомив епідеміолог обласного центру контролю хвороб Володимир Паничев, пише Суспільне.

Лікар розповів, що це перша смерть немовляти від коронавірусу в області. Епідеміологи проводять розслідування, щоб з’ясувати, як інфікувалася дитина.

«Вчора зареєстрований випадок смерті дитини два місяці і 29 днів. Діагноз коронавірус підтверджений посмертно. При житті діагноз не був встановлений. При розтині трупа дитини судмедексперт запідозрив, що це коронавірус. Були відібрані матеріали і лабораторно підтвердили COVID-19. Смерть у такому віці – це вперше ми зареєстрували. Наші колеги з Кременця зараз займаються епідрозслідуванням, щоб з’ясувати можливе джерело інфекції», – каже Паничев.

Вчора на Тернопільщині від коронавірусу померли 5 осіб. Одужання підтвердили в 357-ми людей. За минулу добу в області COVID-19 виявили в 785 людей.

Понад 6 тисячі жителів Тернопільщини отримали вакцину від COVID-19 за вчора. Про це розповіла регіональна координаторка вакцинації Марія Павельєва. За її словами, з початку кампанії одну дозу препарату отримали більше 180-ти тисяч людей і двома дозами щепили майже 145 тисяч осіб, це – понад 24% жителів області, яких планують вакцинувати.

З початку пандемії коронавірусом в області хворіли майже 85 тисячі осіб. Більше ніж 76 тисяч з них вже видужали та 1 482 людини померли.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що з десяти пацієнтів на ранок залишаються троє: медик розповів про перебіг хвороби COVID-19.

Також у Зеленського розповіли, які обмеження можуть ввести на пересування громадським транспортом і відвідування ресторанів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Youtube Право ТВщоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки