МОЗ залучатиме релігійні громади до вакцинації проти коронавірусу

16:50, 23 ноября 2021
23 листопада в мечеті Ар-Рахма в Києві відкрили центр вакцинації населення проти COVID-19.
МОЗ залучатиме релігійні громади до вакцинації проти коронавірусу
Джерело фото: Facebook/moz.ukr
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство охорони здоров'я зацікавлене у залученні всіх небайдужих офіційних релігійних громад до вакцинальної кампанії, повідомив перший заступник міністра охорони здоров'я України Олександр Комаріда під час церемонії відкриття центру вакцинації у столичній мечеті Ар-Рахма.

«Ми бачимо в цьому допомогу державі, громадянам та парафіянам. Усі місця, які хочуть допомогти людям захиститися, ми сприймаємо як належне», - сказав Комаріда.

Центр вакцинації в мечеті Ар-Рахма працюватиме щодня з 9 до 16 години. Вакцинуватися тут зможуть усі охочі віком від 18 років, а також підлітки віком 12+ за наявності в них усіх рутинних щеплень згідно з календарем профілактичних щеплень.

«Наш пункт вакцинації відкритий не лише для прихожан мечеті. Він працюватиме для всіх бажаючих. Особливо зручно буде для тих людей, які живуть поблизу. Релігія зобов'язує нас зберігати життя та берегти своє здоров'я», - наголосив імам-хатиб мечеті Ар-Рахма шейх Хасан Ахатов.

У МОЗ нагадують, що вакцинуватися від COVID-19 в Україні можуть також іноземці, які перебувають тут на законних підставах. Процедура вакцинації іноземних громадян така сама, як і для українців.

Також «Судово-юридична газета» писала, що ще в одному столичному ТЦ відкрився пункт вакцинації.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва