Ні грошей, ні ялинки – у Києві розбираються, куди «пішли» виділені гроші на прикрашання Центрального залізничного вокзалу

18:53, 23 декабря 2021
У середу, 22 грудня, під час огляду в приміщенні вокзалу так і не вдалось відшукати новорічну ялинку, на яку виділили кошти.
Ні грошей, ні ялинки – у Києві розбираються, куди «пішли» виділені гроші на прикрашання Центрального залізничного вокзалу
Джерело фото: Київська міська прокуратура
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київська міська прокуратура повідомляє, що Солом'янською окружною прокуратурою м. Києва здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом розкрадання коштів АТ «Укрзалізниця» при укладанні договорів на встановлення та прикрашання новорічної ялинки в приміщенні Центрального залізничного вокзалу у м. Києві на загальну суму близько 5 млн гривень.

Досудовим розслідуванням встановлено, що відповідно до договорів, укладених філією «Вокзальна компанія» АТ «Укрзалізниця», кінцевий строк виконання робіт зі встановлення новорічної ялинки - не пізніше 17.12.2021.

Проте 22.12.2021 у ході проведення огляду в приміщенні Центрального залізничного вокзалу встановлено відсутність новорічної ялинки.

На даний час тривають слідчі дії щодо з'ясування усіх обставин кримінального провадження та притягнення винних до відповідальності.

Слідчі дії проводяться прокурорами спільно зі слідчими СВ поліції на станціях залізничного транспорту ГУ НП у м. Києві за оперативного супроводження Департаменту військової контррозвідки СБ України.

Також «Судово-юридична газета» писала, де купити ялинку в Києві: список адрес.

Крім того, у Києві масово виявляють незаконні ялинкові базари: розпочались демонтажі.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Желтобрюх
    Ірина Желтобрюх
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді
  • Олександр Банчук
    Олександр Банчук
    заступник Міністра юстиції України
  • Олена Кожух
    Олена Кожух
    застуниця голови Закарпатського апеляційного суду
  • Юрій Мазур
    Юрій Мазур
    суддя Голосіївського районного суду міста Києва
  • Вікторія Світлицька
    Вікторія Світлицька
    суддя Жовтневого районного суду м. Запоріжжя