Не вимагають зайвих витрат: назвали ТОП-5 бюджетних авто

19:02, 25 декабря 2021
Британські експерти визначили бюджетні і не затратні авто.
Не вимагають зайвих витрат: назвали ТОП-5 бюджетних авто
Джерело фото: dnepr.news
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вибрати недорогий, але цілком надійний автомобіль – завдання досить складне. Британські експерти провели аналіз компактних моделей, які готові служити власнику, і при цьому не створювати особливих проблем у технічному плані, – повідомляє Avtosota.

Лідер – японська модель 2011-2020 рр. виробництва – Toyota Yaris. Компактний міський хетчбек отримав оцінку надійності від фахівців 98,5%. Автомобіль користується популярністю у новачків і жіночої статі, а серед мінусів можна відзначити проблеми, що зустрічаються з роботою рульового механізму.

Друге місце зайняла ще одна японська модель – Mazda 2 (96,5%). Цей хетч також став популярним своєю вартістю на вторинному ринку. Окрім надійності можна відзначити ще гарне оснащення.

До ТОП-3 також потрапляє і європейська модель – Skoda Fabia. Автомобіль набрав 71,8% за надійністю, але іноді трапляються проблеми з силовим агрегатом. Загалом машина дуже потрібна для щоденних поїздок.

Четвертий рядок дістався ще одному «європейцю» – Seat Ibiza. Відсоток надійності становив 69,6. Найчастіше зустрічаються проблеми з акумуляторною батареєю, кермовим керуванням, а також з гальмами.

Opel Corsa порадував експертів найменше – його заслужений відсоток якості становив 67,1. Зазначається, що дана модель може мати проблеми практично в кожному вузлі. Якщо знаходиться на гарантії, це не так страшно, але після цього ремонт машини обходиться власнику в істотну суму.

Також «Судово-юридична газета» писала про розмитнення «євроблях»: українцям відповіли на головні питання.

Крім того, назвали найбільш надійні автомобілі у віці до 8 років.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Youtube Право ТВ, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді