У центрі столиці можуть обмежити рух транспорту: стала відома причина

09:50, 19 января 2022
Обмеження можливі в центральній частині міста, а також на деяких вулицях Дарницького та Шевченківського районів.
У центрі столиці можуть обмежити рух транспорту: стала відома причина
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

19-20 січня у зв’язку з робочим візитом до України Державного секретаря США Ентоні Блінкена можливі тимчасові обмеження дорожнього руху в центральній частині міста, а також на деяких вулицях Дарницького та Шевченківського районів. Про це інформує Управління Державної охорони.

«Інформуємо, що відповідно до Закону України «Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб», державна охорона здійснюється щодо глав іноземних держав, парламентів та урядів і членів їхніх сімей, міністрів закордонних справ, керівників міжнародних організацій (інших посадових осіб міжнародних організацій), які прибувають в Україну чи перебувають на її території у складі офіційних делегацій або відвідують Україну на запрошення органів державної влади», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві Блінкен 19 січня зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським та міністром закордонних справ Дмитром Кулебою, а також зі співробітниками американського посольства, щоб проговорити план дій на випадок, якщо Росія посилить ескалацію.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва