Реєстр МТСБУ відновив роботу

19:03, 21 января 2022
Доступ до реєстру був тимчасово обмежений через кібератаку.
Реєстр МТСБУ відновив роботу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України повідомила, що реєстр Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ) відновив роботу. Про це йдеться у пресслужбі відомства.

Нагадаємо, доступ до реєстру був тимчасово обмежений через масовану кібератаку 14 січня.

«Громадяни можуть отримувати онлайн-сервіси, які стосуються даних про поліси обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Інформація про автоцивілку відображається в додатку Дія. Також відповідну інформацію можна отримати на сайті МТСБУ. 

Як зазначалося раніше, внаслідок кібератаки була втрачена низка зовнішніх інформаційних ресурсів МТСБУ. Реєстр, який містить персональні дані мільйонів українських автовласників, не ушкоджено», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що хакерська атака на інформаційні ресурси МТСБУ не завдала шкоди персональним даним страхувальників.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber  та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва