БЕБ співпрацюватиме з ДПС: що передбачає меморандум

19:14, 21 января 2022
Сторони домовились про підписання міжвідомчого Меморандуму про співпрацю та партнерство.
БЕБ співпрацюватиме з ДПС: що передбачає меморандум
Джерело фото: tax.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В. о. голови ДПС Тетяна Кірієнко та директор БЕБ Вадим Мельник домовилися про підписання міжвідомчого Меморандуму про співпрацю та партнерство між Державною податковою службою та Бюро економічної безпеки. Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Метою Меморандуму є організація ефективної співпраці між відомствами, об’єднання зусиль у напрямку протидії економічним злочинам, створення сприятливих умов для розвитку доброчесного бізнесу.

«Податкова служба готова ефективно співпрацювати з Бюро, отже з моменту підписання цього Меморандуму почнеться нова сторінка такого співробітництва між двома державними органами», - відзначила в. о. голови ДПС Тетяна Кірієнко.

«Спільними зусиллями будуть створені умови для розвитку легального бізнесу, усунені передумови існування схем протиправної діяльності у сфері економіки та забезпечено економічну безпеку держави», - зазначив директор БЕБ.

Також «Судово-юридична газета» писала, якому рангу держслужбовця буде відповідати спеціальне звання в БЕБ і навіщо БЕБ це потрібно.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України