На Закарпатті вчителька «вдарила учня рукою по голові»: поліція відкрила справу

20:45, 23 января 2022
Батьки хлопчика відмовилися від написання заяви та повідомили, що претензій ні до кого не мають.
На Закарпатті вчителька «вдарила учня рукою по голові»: поліція відкрила справу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У суботу, 22 січня, співробітники Рахівського районного відділу поліції під час моніторингу мережі інтернет виявили публікацію, в якій висвітлено неправомірні дії вчительки однієї зі шкіл району. «На відео зафіксовано як жінка під час уроку сварила дитину та кілька разів вдарила учня рукою по голові», - повідомляє поліція Закарпатської області у Facebook. 

Поліцейські зареєстрували вказану подію та негайно розпочали перевірку. В результаті, інформація підтвердилася. Того ж дня працівники поліції встановили заклад, в якому стався інцидент та особу вчительки і хлопчика.

Дізнавачі поліції кваліфікували подію за частиною 2 статті 126 Кримінального кодексу України, тобто умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень, або вчинені з метою залякування потерпілого. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

«В рамках даного кримінального провадження правоохоронці опитали всіх учасників події, зокрема і батьків хлопчика. Останні відмовилися від написання заяви та повідомили, що претензій ні до кого не мають, по медичну допомогу вони не зверталися», - кажуть у поліції. 

Наразі досудове розслідування триває. До справи залучено ювенальних поліцейських.

Також «Судово-юридична газета» писала, що суд у Львові оштрафував жінку за прогули донькою онлайн-навчання.

Додамо, що на Рівненщині хлопчика вдарило струмом на залізниці: подробиці.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших події.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді