У Києві затримали наркокур’єра: подробиці

07:45, 25 января 2022
Жінці загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
У Києві затримали наркокур’єра: подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Правопорушниця брала участь у розповсюдженні наркотиків через закладки. При поверхневому огляді виявлено 133 пакети білої порошкоподібної речовини із, ймовірно, солями PVP. Тепер жінці загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Під час відпрацювання території Дарницького району працівники сектору дільничних офіцерів поліції територіального підрозділу на вулиці Старобориспільській затримали підозрілу жінку. Під час поверхневого обшуку було виявлено 133 пакети з наркотиками, тому на місце прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин. Правоохоронці встановили, що розфасовані наркотики, схожі на солі PVP, жінка сховала на прилеглий території шляхом закладок.

Також поліцейські встановили, що перед затриманням жінка встигла зробити 13 схованок з «товаром» для потенційних клієнтів, які вона позначила на геолокації у своєму смартфоні. Усі вилучені речовини направлено на проведення відповідної експертизи.

Фігуранткою виявилася 24-річна мешканка Київської області, яка періодично приїжджала до столиці з метою збуту наркотиків. Жінку затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Дарницького управління поліції повідомили затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у місцях, що призначені для проведення навчальних, спортивних і культурних заходів, та в інших місцях масового перебування громадян. Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Харкові затримали небезпечного наркокур’єра.

Також ми розповіли, що на Черкащині іноземець оригінально перевозив контрабанду.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших події.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва