Поліція зайнялася розслідуванням ДТП зі скандальною блогеркою та хлопцем на моноколісі

20:00, 26 января 2022
Нещодавно в інтернеті з’явилось відео, на якому машина, у якій була блогерка, скоїла наїзд на кур'єра.
Поліція зайнялася розслідуванням ДТП зі скандальною блогеркою та хлопцем на моноколісі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, водій автомобіля «Порше» скоїв наїзд на керманича моноколеса. Потерпілий від госпіталізації відмовився.

«До столичної поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із постраждалими на вулиці Борщагівській, що у Солом’янському районі. Для встановлення обставин події  патрульні поліцейські та слідчі розпочали відпрацювання інформації», - кажуть у поліції.

Правоохоронці встановили, що керуючи моноколесом, потерпілий рухався по проїжджій частині, де на нього скоїв наїзд водій автомобіля «Порше», який рухався у попутному напрямку. Наступного дня поліцейські розшукали та опитали потерпілого. 26-річний чоловік від госпіталізації відмовився.

За даним фактом слідчими розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, у рамках якого призначена судово-медична експертиза. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

На даний час правоохоронці проводять комплекс усіх необхідних слідчих та оперативно-розшукових заходів для встановлення обставин події та кола осіб, причетних до вчинення даного правопорушення.

Як пише «TSN», «за кермом автівки був хлопець 20-річної блогерки Марії Семенової з ніком ttiisshhiinnaa, яка сиділа на пасажирському місці та опублікувала відео».

«Дівчина уже не вперше хизується скандальними відео. Майже 3 роки тому копи зняли її мосту, звідки та хотіла стрибнути через сварку з хлопцем. Влітку минулого року разом з друзями розгромила готельний номер, а коли на місце приїхала поліція, вона спочатку запропонувала роздягнутися в обмін на свободу», - пишуть журналісти. 

Також «Судово-юридична газета» писала, що під Києвом водій збив пішохода та втік.

До того ж, патрульні розказали, через що водії авто найчастіше потрапляють у ДТП.

Також ми розповіли про те, що водіям нагадали особливості зимової їзди.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси