Розстріл військових у Дніпрі: ДБР шукає свідків та очевидців

18:31, 29 января 2022
Підозрюваний після того, як втік з місця пригоди з бойовою зброєю, ходив по житлових кварталах міста Дніпро біля Південного машинобудівного заводу та намагався зупиняти автомобілі.
Розстріл військових у Дніпрі: ДБР шукає свідків та очевидців
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі Теруправління ДБР Полтави шукають свідків та очевидців, які бачили Артемія Рябчука, який вчинив стрілянину на Південному машинобудівному заводі у Дніпрі. Про це йдеться у пресслужбі Бюро.

«Слідством встановлено, що підозрюваний після того, як втік з місця пригоди з бойовою зброєю, ходив по житлових кварталах міста Дніпро біля Південного машинобудівного заводу та намагався зупиняти автомобілі. Зупинивши один з легкових автомобілів він наказав жінці відвести його до м. Підгородне Дніпровського району Дніпропетровської області у житлові квартали.

У зв'язку з чим, просимо небайдужих громадян, які бачили у вказаний період Артемія Рябчука, зв'язатись за телефоном 0800-350-353 (чергова частина ТУ ДБР у м. Полтаві)», — сказано у повідомленні.

Також «Судово-юридична газета» писала, що ДБР проводить обшук у військовій частині, де проходив службу Артемій Рябчук.

Додамо, підозрюваний у вбивстві товаришів по службі на заводі «Південмаш» нацгвардієць Артемій Рябчук у суді заявив, що повністю визнає свою провину.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber  та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду