Сайт Ради обійшов російську Думу в топ-парламентів за переглядами

13:58, 2 февраля 2022
Україну випереджають тільки США та Великобританія.
Сайт Ради обійшов російську Думу в топ-парламентів за переглядами
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Сайт Верховної Ради України увійшов у трійку порталів парламентів світу за кількістю переглядів. У грудні минулого року він посів третє місце з кількістю переглядів понад 5,5 млн. На другому місці — сайт Палати представників США (5,8 млн переглядів), а на першому — сайт парламенту Великобританії (9,6 млн переглядів), передає pravda.com.ua.

Понад 97% аудиторії сайту Верховної Ради — користувачі з України. Це, очевидно, аналогічна тенденція й в інших парламентах світу, адже в першу чергу туди заходять громадяни цих країн. Сайт Ради більше відвідують жінки, ніж чоловіки. Ядро аудиторії ВРУ — люди віком від 25 до 44 років з великих обласних центрів — Києва, Харкова, Львова, Одеси, Дніпра.

Поширення швидкісного мобільного інтернету за останні роки в Україні суттєво позначилось на зміні використання девайсів для відвідувань сайту Ради — зараз більшість аудиторії використовує саме мобільні пристрої. Користувачі сайту ВР найбільше відвідують сторінки, на яких викладено Кримінальний, Цивільний та Кримінально-процесуальний кодекси.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Раді модернізують систему для голосування та замінять крісла депутатам.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва