Під Одесою прикордонник намагався підкупити колегу

06:00, 4 февраля 2022
Зловмисник хотів перевезти контрабанду.
Під Одесою прикордонник намагався підкупити колегу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Працівники поліції затримали  начальника одного з відділень інспекторів прикордонної служби Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України та цивільну особу за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі. Про це повідомили у пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері.

Як стало відомо, старший лейтенант, за попередньою змовою з цивільною особою надав начальнику суміжного відділення інспекторів прикордонної служби неправомірну вигоду в сумі 200 доларів США, оскільки він не хотів перешкод для незаконного потоку товарів, що оподатковуються.

Правоохоронці та контрабандисти намагалися переправити через український кордон 15 тис пачок сигарет на суму понад 200 тис грн.

Під час скоєння злочину вказаних осіб затримали правоохоронці.

Тривають слідчі дії. Затриманим готується повідомлення про підозру а також клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що під Луганськом на хабарі затримали чиновника Держпраці.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва