На Одещині держвиконавець вимагав 400 доларів хабаря за повернення авто зі штрафмайданчика

17:50, 18 февраля 2022
Наразі вирішуються питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади державного виконавця.
На Одещині держвиконавець вимагав 400 доларів хабаря за повернення авто зі штрафмайданчика
Джерело фото: od.gp.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури повідомлено про підозру у корупції старшому державному виконавцю одного з відділів державної виконавчої служби в Одеському районі та його пособнику (за ч. 3 ст. 368, ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 368 КК України). Про це повідомляє офіційний сайт прокуратури області.

«За даними слідства, держвиконавець вимагав від громадянина 400 доларів США хабара за видачу вимоги про повернення автомобіля з спеціалізованого майданчика тимчасового затримання автомобілів та мототранспорту. Для одержання неправомірних коштів співробітник державної виконавчої служби залучив посередника.

Правоохоронці затримали спільників після одержання неправомірної вигоди.

Наразі вирішуються питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади державного виконавця», — сказано у повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють детективи СУ ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Одеській області.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що забудовник запропонував начальнику Архітектурної інспекції $120 тисяч за прийняття будинку в експлуатацію.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва