ПриватБанк отримав у Польщі броньовані автомобілі

15:40, 24 марта 2022
ПриватБанк на початку березня звернувся до західних колег з проханням про допомогу, бо в реаліях війни в Україні суттєво зросла необхідність безпечної доставки більших обсягів готівки для відділень та банкоматів.
ПриватБанк отримав у Польщі броньовані автомобілі
Источник фото: privatbank.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національний оператор поштового звʼязку Польщі - Poczta Polska - передав сім броньованих авто для перевезення готівки на прохання українського ПриватБанку. На початку березня "ПриватБанк" звернувся до західних колег з проханням про допомогу для безпечної доставки більших обсягів готівки для відділень та банкоматів.  Про це повідомляє пресслужба банку.

"Безпечне транспортування готівки є важливим елементом безперервності функціонування держави, а в умовах війни, в яких зараз Україна, цей процес має особливе значення. Тому ми вирішили підтримати ПриватБанк і надати спеціалізовані сучасні автомобілі, облаштовані для перевезення готівки", - сказав Томаш Здзікот, президент Poczta Polska.

Poczta Polska має найбільшу в Польщі мережу касового обслуговування (COG) та власний автопарк спеціалізованої техніки для супроводу грошей та інших цінностей.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді