Назвали райони Маріуполя, які контролюють українські захисники

18:16, 8 апреля 2022
Радник міського голови спростовує фейк росіян про окупацію міста.
Назвали райони Маріуполя, які контролюють українські захисники
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Українські захисники контролюють декілька районів Маріуполя, що за площею займають більшу частину міста. Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі.

«Росіяни другий день поспіль поширюють ту саму новину, що вони взяли під контроль місто. Іноді уточнюючи, що взяли під контроль все ж таки центр.

Це не відповідає дійсності. Для загального розуміння, фактично вони просунулись в контролі на один квартал і відносно контролюють територію в районі знищеного Драмтеатру. Саме в цьому квадраті розташовано будівлі евакуйованих облпрокуратури та СБУ.

Назвати це контролем «центру міста» - російське перебільшення.

В доказ відсутності контролю можна подивитись і на інтерв’ю гауляйтера Костянтина «Трупожера» Іващенка. І на місця «виборів» і діяльності колаборантів та окупантів. Це все знаходиться далеко від центру та скоріш це можна назвати околицями міста.

До того ж під українським контролем залишаються приморський район, частина Лівобережного в районі Азовсталі, узбережжя від Азовсталі до порту, сам Порт і власне території (включаючи навколо) заводів. Навіть по площі це більша частина міста», — зазначив Андрющенко.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва