Росія не зможе більше реєструвати нові цінні папери та фінансові інструменти, — Єрмак

19:15, 15 апреля 2022
Припинено постачання нумеруючими агентствами росії та білорусі кодів ISIN, CFI та FISN до відповідної загальносвітової інформаційної бази.
Росія не зможе більше реєструвати нові цінні папери та фінансові інструменти, — Єрмак
Джерело фото: slovoidilo.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова Офісу Президента Андрій Єрмак повідомив, що Росія не зможе більше реєструвати нові цінні папери та фінансові інструменти у цивілізованому світі. Про це він написав на своєму Телеграм-каналі.

«Ще одна перемога над росією. Національний депозитарій України звернувся до Міжнародної асоціації національних агентств з нумерації (ANNA) з проханням скликати Загальні збори, де було призупинено членство росії та білорусі.

Що це означає?

Тепер буде припинено постачання нумеруючими агентствами росії та білорусі кодів ISIN, CFI та FISN до відповідної загальносвітової інформаційної бази.

Простими словами, Росія не зможе більше реєструвати нові цінні папери та фінансові інструменти у цивілізованому світі. А без цих кодів цінні папери для світу не існують. Це немов людина без паспорту та імені.

Респект Національному депозитарію. Разом переможемо російське зло на всіх фронтах», — написав він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва