Посилення санкцій проти РФ: Єрмак і Макфол обговорили подальші кроки

21:56, 11 мая 2022
Основну увагу було приділено питанню інституціювання санкцій щодо керівництва РФ та наближених до влади російських олігархів.
Посилення санкцій проти РФ: Єрмак і Макфол обговорили подальші кроки
Джерело фото: mind.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак і директор Інституту міжнародних досліджень Фрімана-Споглі (FSI), екс-радник Президента США з питань національної безпеки Посол Майкл Макфол, які очолюють міжнародну робочу групу щодо санкцій проти Росії, провели чергову онлайн-зустріч, на якій обговорили подальші кроки стосовно посилення санкційного тиску, передає офіційний сайт Глави держави.

«Основну увагу було приділено питанню інституціювання санкцій щодо керівництва Російської Федерації та наближених до влади російських олігархів. Ця тема буде відображена в новій роботі експертної групи.

Крім того, Андрій Єрмак і Майкл Макфол обговорили тему отримання Україною міжнародних гарантій безпеки, а також підготовку до виступу Президента України Володимира Зеленського у Стенфордському університеті в кінці травня», — сказано у повідомленні.

Раніше ми писали, що НАЗК пропонує додати до санкційних списків 575 російських суддів та засновника мережі «Пятьорочка».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва