У ДТП у Харківській області загинув прокурор із Києва

05:00, 23 мая 2022
Чоловік їхав до рідних через жахливу звістку про загибель члена сім’ї.
У ДТП у Харківській області загинув прокурор із Києва
Джерело фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 20 травня, неподалік м. Лозова на Харківщині в ДТП загинув начальник управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань Київської міської прокуратури Андрій Степанчук. Про це повідомляє Київська міська прокуратура.  

«20 травня 2022 року, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на 41-му році трагічно обірвалося життя нашого колеги, начальника управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань Київської міської прокуратури Андрія Степанчука.

Аварія сталася неподалік м. Лозова на Харківщині, де Андрій народився. Він їхав до рідних через жахливу звістку про загибель члена сім’ї, не впорався з керуванням та виїхав на узбіччя.

Андрій Степанчук присвятив роботі в органах прокуратури 18 років життя. У нашій пам’яті він назавжди залишиться добрим другом, надійним колегою, професіоналом своєї справи, людиною з добрим серцем.

Керівництво Київської міської прокуратури та весь колектив висловлюють глибокі співчуття рідним загиблого, його дружині та сину, друзям та близьким. Поділяємо ваш біль», - сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області