Уряд вніс зміни до Порядку визначення шкоди та збитків, завданих Україні внаслідок збройної агресії РФ

17:50, 14 июня 2022
Під час засідання Кабмін прийняв низку рішень.
Уряд вніс зміни до Порядку визначення шкоди та збитків, завданих Україні внаслідок збройної агресії РФ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 14 червня, Кабінет Міністрів України провів засідання. Про це повідомив представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Внесено зміни до Порядку визначення шкоди та збитків, завданих Україні внаслідок збройної агресії РФ, та до Порядку виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії РФ, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд. Зокрема, уточнено напрями, за якими визнаються шкода та збитки, завдані Україні внаслідок збройної агресії РФ, та визначено порядок проведення фіксації пошкодженого (зруйнованого) майна.

Затверджено План заходів, спрямованих на здобуття підтримки надання Україні статусу кандидата в члени Європейського Союзу. План спрямований на забезпечення проведення заходів, направлених на роз’яснювальну та інформаційну діяльність щодо надання Україні статусу кандидата в члени ЄС.

Затверджено Угоду (у формі обміну нотами) між Урядом України та Урядом Японії про внесення змін до Угоди (у формі обміну нотами) між Урядом України та Урядом Японії щодо кредиту Японського агентства міжнародного співробітництва на політику розвитку у сфері надзвичайного економічного відновлення, вчинену 07.06.2022 у м. Токіо.

Внесено зміни до пункту 1 Основних умов здійснення державних зовнішніх запозичень у 2022 році шляхом залучення кредиту від Японського агентства міжнародного співробітництва у частині збільшення суми кредиту до 78 млрд японських єн (попередньо сума кредиту була встановлена у розмірі 13 млрд японських єн).

Затверджено План заходів з удосконалення механізму державної допомоги суб’єктам господарювання, які необхідні для прискорення виконання міжнародних зобов’язань України, що виникли, зокрема, внаслідок підписання Угоди про асоціацію. Планом визначаються заходи з удосконалення нормативно-правової бази та стимулювання надавачів державної допомоги до виконання вимог законодавства у зазначеній сфері.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва