Перед Київським апеляційним судом замайорів прапор ЄС, фото та відео

15:58, 24 июня 2022
Прапор ЄС підняли поряд з державним прапором.
Перед Київським апеляційним судом замайорів прапор ЄС, фото та відео
Джерело фото: kas.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 24 червня, перед будівлею Київського апеляційного суду поряд з державним прапором був піднятий прапор Європейського Союзу. Про це повідомляє офіційний сайт суду.

 «23 червня 2022 року – історичний день для України – країни-члени ЄС під час саміту у Брюсселі одноголосно підтримали надання Україні статусу кандидата на вступ до Європейського Союзу.

Вчора перед будівлею Європарламенту в Страсбурзі замайорів жовто-блакитний прапор України  – відсьогодні прапор Європейського Союзу піднятий перед будівлею Київського апеляційного суду поряд з державним прапором.

Українці високою ціною виборюють свій європейський вибір і попереду ще багато роботи, яку необхідно провести для отримання повноправного членства у Європейському Союзі.

Однак, наша наполегливість і національна єдність доводить, що це лише питання найближчого майбутнього.

Вітаємо з цим історичним рішенням народ України, який своїм героїзмом та відданістю демократичним цінностям продемонстрував, що заслуговує бути в колі великої європейської родини», — зазначили у суді.

Джерело фото: kas.gov.ua.

Раніше ми повідомляли, що глави держав та урядів Європейського Союзу ухвалили рішення щодо надання Україні статусу країни-кандидата на входження до ЄС.

Також в уряді пояснили, що для України означає статус кандидата на вступ до Євросоюзу.

Додамо, заслухавши доповідь голови Київського апеляційного суду Ярослава Головачова, Конференція президентів апеляційних судів ЄС ухвалила резолюцію «Агресія проти України».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде