Конкурсний відбір виконавців держзамовлення на професійне навчання публічних службовців здійснюватиметься через автоматизовану платформу

15:46, 1 июля 2022
Голова НАДС Наталія Алюшина наголосила на важливості забезпечення довіри громадян до системи професійного навчання публічних службовців.
Конкурсний відбір виконавців держзамовлення на професійне навчання публічних службовців здійснюватиметься через автоматизовану платформу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

З 2022 року конкурсний відбір виконавців державного замовлення на професійне навчання публічних службовців буде здійснюватися через автоматизовану платформу Порталу управління знаннями у сфері професійного навчання. Про це повідомила голова НАДС Наталія Алюшина під час онлайн-сесії зі 120 представниками закладів освіти, передає пресслужба відомства.

Наталія Алюшина наголосила на важливості забезпечення довіри громадян до системи професійного навчання публічних службовців.

«Наша мета – забезпечити справедливість, чесну конкуренцію, прозорість при оцінюванні конкурсних пропозицій учасників і об’єктивне визначення виконавців державного замовлення», - наголосила голова НАДС.

Впровадження такої системи дозволить уникнути суб’єктивності при розрахунку конкурсного балу і розподілі обсягів державного замовлення НАДС, а також – зменшить часові затрати під час опрацювання конкурсних пропозицій.

Представники профільного Управління Агентства докладно  продемонстрували алгоритм подання конкурсної пропозиції потенційними виконавцями державного замовлення НАДС та надали відповіді на поставлені питання.

Раніше ми писали, що набув чинності наказ НАДС про внесення змін до Типового положення про службу управління персоналом держоргану.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва