Любая информация о возможных проявлениях коррупции в Минобороны и ВСУ должна тщательно проверяться – Залужный

08:33, 26 января 2023
Главнокомандующий ВСУ подчеркнул, что в Минобороны и Вооруженных силах Украины исповедуется нулевая толерантность к коррупции.
Любая информация о возможных проявлениях коррупции в Минобороны и ВСУ должна тщательно проверяться – Залужный
Источник фото: GETTY IMAGES
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Главнокомандующий ВСУ Валерий Залужный пишет, что система военного управления должна быть непоколебимой. Особенно в условиях войны.

«Міноборони, згідно із законом, є центральним органом виконавчої влади та військового управління, у підпорядкуванні якого перебувають Збройні Сили, Головне  Управління Розвідки та Держспецтрансслужба. Міністр оборони здійснює військово-політичне і адміністративне керівництво Збройними Силами.

Із початком повномасштабного вторгнення потреби війська стрімко зросли. Разом ми гідно долаємо найважчі у нашій новітній історії випробування. Військовослужбовці Збройних Сил забезпечені амуніцією, формою, харчуванням належної якості та в достатній кількості.

У Міноборони та Збройних Силах України сповідується нульова толерантність до корупції. Тому будь-яка інформація про можливі її прояви повинна ретельно перевірятися, отримувати правову оцінку та відповідне реагування.

Перекладання відповідальності чи провини підлеглих на керівників не тільки шкодить справі, але й суперечить управлінським принципам НАТО, на які ми прагнемо перейти.

Це стосується і Міністерства оборони, і Збройних Сил», - написал Залужный.

Подписывайтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua, на Twitter, а также на нашу страницу в Facebook и в Instagram, чтобы быть в курсе самых важных событий.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду