В ЄС продовжать інвестувати в судову систему України

08:31, 27 червня 2017
У Європі сподіваються на «перемогу правосуддя» в українських антикорупційних справах.
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Європейські партнери очікують успішного завершення розслідування гучних антикорупційних справ в Україні. Про це зазначив посол Литви в Україні Марюс Януконіс, передає Інтерфакс-Україна.

«ЄС і інші міжнародні партнери України будуть багато інвестувати і інвестують в судову реформу і зміцнення антикорупційних органів. Ми вітаємо зусилля боротьби з корупцією, але найбільше ми очікуємо відновлення суден і перемоги правосуддя в дуже важливих справах. Без цього буде складно рухатися вперед і сподіватися на успіх», — сказав посол в ході п'ятого національного форуму «Трансформація України» в понеділок у Києві.

Він також наголосив на важливості реформи сектору оборони: «Ми вважаємо, що велике значення має військова реформа і реформа цивільного сектора безпеки».

За словами Марюса Януконіс, необхідно продовжувати реформи з метою поліпшення життя українців, ефективного використання держкоштів і остаточного запровадження ринкової економіки. Посол також зазначив, що світова спільнота повинна не втрачати уваги до конфлікту на Донбасі.

«На сході не діє перемир’я; знищуються об'єкти інфраструктури; погіршується гуманітарна і екологічна ситуація, тому ми думаємо, що важливо зберегти і посилити увагу з боку української влади та міжнародного суспільства до долі людей Донбасу», — вказав посол Литви.

 

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна Вітюк
    Інна Вітюк
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Олексій Огурцов
    Олексій Огурцов
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Федорчук
    Андрій Федорчук
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Наталія Шевченко
    Наталія Шевченко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва