Російський репер Walkie наклав на себе руки: він боявся бути мобілізованим

12:11, 1 жовтня 2022
Репер Іван Петунін, відомий під псевдонімом Walkie, наклав на себе руки у віці 27 років.
Російський репер Walkie наклав на себе руки: він боявся бути мобілізованим
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

30 вересня в Краснодарі, Росія, наклав на себе руки репер Walkie, справжнє ім'я Іван Петунін. Хлопцеві було 27 років. Бажання померти у виконавця виникло після того, як Путін оголосив «часткову» мобілізацію. Тіло співака знайшли біля багатоповерхівки. Про це повідомляють росзмі.

Перед смертю музикант записав прощальне відео, в якому він зізнався, що не хоче бути мобілізованим. Незважаючи на наявність у Walkie відстрочки через психічний стан, він побоювався призову.

«На свою душу гріх убивства я брати не можу та не хочу. Я не готовий вбивати за будь-які ідеали. Для мене вбити людину на війні або просто так - це те, чого я зробити не можу. Я не маю права взяти в руки автомат і стріляти по людях», - заявив Петунін.

Він наголосив, що «за свої принципи іноді потрібно померти». Своє самогубство артист назвав «останнім протестом». Петунін вибачився перед своїми близькими. «Мені було дуже боляче перебувати в цьому світі всі ці сім місяців», - додав він.

Напередодні вночі репер випустив новий альбом під назвою Walk Out Boy 3. Він попросив шанувальників послухати треки з нього та його старі композиції. «Послухайте якісь із них, щоб зрозуміти, якою я був людиною», — сказав він.

На даний момент останнє відео Walkie вже видалено з телеграм-каналу, де воно було опубліковано спочатку. У каналі є підтвердження смерті музиканта, написане нібито його дівчиною. Вона розповіла, що Петунін загинув біля багатоповерхівки, де жив разом із нею минулого літа.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді