Трамп не визнав вини у справі про секретні документи, суд не обмежив його в пересуванні

09:23, 14 червня 2023
Дональд Трамп не визнав своєї провини за жодним із 37 пунктів звинувачення у справі про неналежне поводження із секретними документами.
Трамп не визнав вини у справі про секретні документи, суд не обмежив його в пересуванні
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Колишній президент США Дональд Трамп очікувано не визнав своєї провини за жодним із 37 пунктів звинувачення у справі про неналежне поводження із секретними документами у федеральному суді в Маямі у штаті Флорида. Про це повідомляє The New York Times.

Після формальної процедури зачитування звинувачень, для якої Трампа тимчасово арештували, суд вирішив не накладати на нього обмежень, пов’язаних із подорожами за межами штату Флорида. Водночас, як стало відомо дещо пізніше, Трампу заборонили говорити зі свідками у справі, аби запобігти можливому впливу на них.

Аналогічно інший фігурант у справі, помічник Трампа Волт Наута не визнав себе винним за жодним із обвинувачень і був відпущений судом під особисте зобов’язання.

У наступні місяці, як очікується, федеральні прокурори й захист експрезидента США братимуть участь у досудових процедурах: обвинувачення представлятиме свої докази, захист – намагатиметься зняти пункти звинувачень до початку слухань.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду