ЦРУ випустило ролик із намірами завербувати шпигунів рф

15:53, 23 січня 2024
ЦРУ намагається зробити розвідників рф подвійними агентами задля співпраці із США.
ЦРУ випустило ролик із намірами завербувати шпигунів рф
Джерело фото: zn.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

на співробітників російської розвідки з закликом перейти на бік США та стати подвійними агентами. Оскільки ще в липні  директор ЦРУ Вільям Бернс заявив, що невдоволення деяких росіян війною в Україні створює можливість для вербування шпигунів тож цю можливість не можна упускати. Відео було опубліковане на офіційному Twitter-каналі ЦРУ.

Головний герой – нібито 35-річний співробітник ГРУ – виступає патріотом, який любить росію та колись служив десантником. Він висловлює своє невдоволення тим, що справжній ворог росії знаходиться всередині країни у вигляді корумпованого керівництва та еліти.

«Вище керівництво продало країну за палаци і яхти, в той час як наші солдати жують гнилу картоплю і стріляють з доісторичної зброї. Наші люди змушені давати хабарі, щоб просто знайти роботу», – заявляє герой відео.

Чоловік переконує, що його патріотизм спонукав його до співпраці з ЦРУ, а фінальний кадр показує, як він контактує з ЦРУ через мобільний телефон. У вербувальному відеоролику зазначено: «Ті, хто вас оточує, можуть не хотіти чути правду. Але ми хочемо. Ви не безсилі».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області