Міністри закордонних справ G20 обговорять війни в Україні та Ізраїлі

14:53, 21 лютого 2024
Міністри закордонних справ G20 зберуться, щоб обговорити глобальні конфлікти на зустрічі в Ріо-де-Жанейро.
Міністри закордонних справ G20 обговорять війни в Україні та Ізраїлі
Джерело фото: ukrinform
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У середу, 21 лютого, міністри закордонних справ країн "Великої двадцятки" зберуться в Ріо-де-Жанейро для обговорення світової напруженості та шляхів покращення багатосторонніх організацій у підготовці до щорічного саміту лідерів під головуванням Бразилії. Про це повідомляє The Guardian.

Дводенна зустріч, що відбудеться на пристані для яхт у Ріо, розпочнеться із огляду глобальної ситуації та конфліктів, зокрема з війнами в Україні та Ізраїлі.

Зустрінуться держсекретар США Ентоні Блінкен та міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров. Це буде їх перше зіткнення за одним столом після короткої віч-на-віч зустрічі на минулорічному заході міністрів закордонних справ у Нью-Делі.

За словами європейського дипломата, Бразилія пропонує провести другу зустріч міністрів закордонних справ G20 у вересні під час Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку. Це може сприяти просуванню переговорів про глобальне управління з участю всіх країн-членів ООН, які запрошені до участі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду