Прем'єр Румунії прокоментував падіння дрона біля кордону з Україною

19:37, 2 квітня 2024
Румунія проводить розслідування щодо падіння безпілотника на території країни.
Прем'єр Румунії прокоментував падіння дрона біля кордону з Україною
Джерело фото: ukrinform
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Прем’єр-міністр Румунії Марчел Чолаку повідомив, що провів розмову з міністром оборони стосовно падіння безпілотника на румунській території неподалік від кордону з Україною, проте походження цього дрона ще потребує підтвердження розслідуванням. Про це він розповів у п’ятницю під час спілкування з журналістами, повідомляє Digi24.

Чолаку зазначив, що вже раніше такі випадки траплялися, і він сподівається, що цей стане останнім. Зазначивши, що на щастя, потерпілих у цьому інциденті немає, він підкреслив, що має намір зробити все можливе, щоб подібних випадків було якнайменше.

«Це не перший такий випадок, і я хотів би, щоб він був останнім. Поки постраждалих немає. Повторюся, ми сподіваємося, щоб таких випадків було якомога менше і щоб ми їх уникали, наскільки це можливо», – прокоментував прем’єр.

Прем’єр Румунії також відповів на запитання щодо можливого походження дрона, відзначивши, що слід почекати на результати розслідування. Він додав, що відеоматеріали з місця падіння свідчать про відсутність вибуху та, навіть якщо безпілотник упав би в іншому місці, він не завдав би серйозних пошкоджень.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Уляна Братичак
    Уляна Братичак
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Юрій Скалозуб
    Юрій Скалозуб
    голова Чернігівського окружного адміністративного суду