Ще одному депутату ГПУ оголосила про підозру

10:16, 22 червня 2017
Генпрокуратура направила до парламенту подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа Борислава Розенблата.
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Народного депутата підозрюють у великому хабарництві.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

«21 червня 2017 року генеральний прокурор Юрій Луценко вніс до Верховної Ради України подання про дачу згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою (арешт) щодо народного депутата України Борислава Розенблата», — йдеться в повідомленні .

«Вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешту народного депутата Борислава Розенблата, в діях якого вбачаються ознаки зловживання впливом та хабарництва на загальну суму 280 тис. дол.», — повідомив генпрокурор в своєму Facebook.

Борислава Розенблата підозрюють в скоєнні особливо тяжкого корупційного злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

За даними відомства, нардеп, в співучасті з іншими посадовими особами, займаючи особливо відповідальне становище, зробив вимагання та одержання неправомірної вигоди від представника компанії нерезидента в загальній сумі 15 тис. дол. США, що є особливо великим розміром, за вчинення в інтересах зазначеної компанії дії з використанням наданого ним службового становища — підписання, як ініціаторами та членами авторського колективу, а також внесення до Верховної Ради України проектів законів про внесення змін до Податкового кодексу України та Митного Кодексу України.

Нагадаємо, 21 червня Генпрокуратура направила в парламент подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності Андрія Лозового.

Також направлено до парламенту подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності Олеся Довгого.

 

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд