Двох сирійців засудять за розповсюдження важких наркотиків

16:05, 15 серпня 2017
В Одесі засудять двох іноземців, підозрюваних у контрабанді великої партії сильнодіючих наркотиків в обсязі 50 кг через митний контроль України.
Двох сирійців засудять за розповсюдження важких наркотиків
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Одесі засудять двох іноземців, підозрюваних у контрабанді великої партії сильнодіючих наркотиків в обсязі 50 кг через митний контроль України. Їх справа направлена до суду.

Про це інформує прес-центр прокуратури Одеської області.

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт на двох сирійців, які спробували незаконно ввезти в Україну наркотичні речовини.

Їх дії кваліфіковані за ч. 3 ст. 305 і ч. 3 ст. 307 КК України.

За наявною інформацією контрабандисти переправили 50 кг амфетаміну з Лівану.

Наркотики іноземці «упакували» в жіноче взуття в підошву, і таким чином намагалися приховати їх перевезення від українських митників.

Нагадаємо, як раніше повідомляла «Судово-юридична газета», значна кількість наркотиків, боєприпасів і вибухових речовин вилучено в південних регіонах України.

Також 12 серпня у Борисполі на території школи затримали наркоторговця. Крім того, 12 серпня «Судово-юридична газета» дізналася, що столичні оперативники недалеко від станції метро «Харківська» в Дарницькому районі столиці під час поверхневого огляду виявили у жінки більше сотні згортків з речовиною білого кольору.

Також 13 липня Одеська місцева прокуратура Малиновського району направила до суду обвинувальний акт стосовно колишнього працівника конвойної служби поліції ГУ ПП України в Одеській області та іноземця. Зловмисників підозрюють у поставці наркотиків в СІЗО.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду